AK Parti’li Kaçar muhtarlarla kahvaltıda buluştu

#Siyaset |
26 Oca 2018 / Cum 14:28

Geçen Kasım ayında yapılan kongreyle AK Parti İlçe Başkanlığı görevine seçilen Şeref Kaçar ve yönetimi, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi

Geçen Kasım ayında yapılan kongreyle AK Parti İlçe Başkanlığı görevine seçilen Şeref Kaçar ve yönetimi, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Pazaryeri Kıraathanesinde istişare ve tanışma için yapılan kahvaltı programına, mahalle muhtarlarının yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Kıvrak, Muhtarlar Derneği Başkanı Bünyamin Demir, eski belediye başkanı Mürsel Uçan ve partililer katıldı. Yapılan kahvaltının ardından konuşan AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar, "Göreve başladık ve bundan sonra sizlerle birlikte ilçemize neler yapabiliriz, bunları bundan sonra düzenli olarak bir araya gelerek görüşeceğiz. AK Parti iktidarının gücünü Selendi için birlikte kullanacağız. Hangi mahallede ne yapılması gerekiyorsa bizimle paylaşın. Yapılması gereken ne ise birlikte projelendirelim. Gidilmesi gereken yerlere birlikte gidip çözüm bulacağız. Yeter ki Selendi için yapılsın birlikte hareket edelim, barajlar, göletler, okul, sağlık ve buna benzer sorunları birlikte çözelim" dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Bünyamin Demir ise "Birlikten kuvvet doğar. İnşallah bundan sonra yapılacak çalışmalarda ve projelerde hep beraber el birliği içinde çalışıp ilçemizin eksiklerini tamamlayalım" dedi. Kahvaltının sonunda Başkan Kaçar, muhtarların mahallelerindeki sorunlarını tek tek not aldı.