Erol Bedir, "Taraftar desteklediği sürece hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum"

#Spor |
02 Şub 2018 / Cum 16:08

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Osmanlıspor karşılaşmasında da taraftarların takımı yalnız bırakmayacağını söyleyerek, "Taraftar desteklediği sürece hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Osmanlıspor karşılaşmasında da taraftarların takımı yalnız bırakmayacağını söyleyerek, "Taraftar desteklediği sürece hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Kayserispor taraftarının bu zamana kadar sarı-kırmızılı takımı yalnız bırakmadığının altını çizen Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, "Ankara ve Kayseri’de yaşayan taraftarlarımız bilet fiyatları ne kadar olursa olsun bize ayrılan tribünleri dolduracaklardır. Taraftarımız, Antalyaspor, Akhisarspor ve Göztepe gibi deplasmanlarda da bizi yalnız bırakmadı. Osmanlıspor karşılaşmasında sahadaki taraftar hakimiyeti bizde olacaktır" dedi.
Osmanlıspor-Kayserispor karşılaşmasının misafir taraftarlar için bilet fiyatlarının 54 TL olduğunun hatırlatılması üzerine Başkan Erol Bedir, "Osmanlıspor başkanı ile görüştüm. nezaketle bizi karşıladılar. İyi niyetli davrandılar. Sadece bize karşı değil diğer takımların maçlarında da aynı fiyat uygulanmış. Karşılaşmanın biletleri Passolig’de satışa çıktığı için bilet fiyatları ile ilgili bir düzenleme yapılamadı" diye konuştu.
Taraftarların Kayserispor’u coşkulu bir şekilde desteklemelerini isteyen Başkan Erol Bedir, "Taraftarımız bizi desteklediği sürece hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" ifadesinde bulundu.