Salihli Belediyespor, Poyrazdamları’nı 2-0’la geçti

#Spor |
29 Oca 2018 / Pzt 10:19

Süper Amatör Küme B Grup lideri Salihli Belediyespor, süper amatör derbi de Ramiz Turan Stadı’nda konuk ettiği Poyrazdamlarıspor’u 2-0 yendi

Süper Amatör Küme B Grup lideri Salihli Belediyespor, süper amatör derbi de Ramiz Turan Stadı’nda konuk ettiği Poyrazdamlarıspor’u 2-0 yendi.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedefine emin adımlarla ilerleyen lider Salihli Belediyespor, ligin 14’üncü haftasında Poyrazdamlarıspor’u Salihli derbisinde konuk etti. Ramiz Turan Stadı’nda oynanan Özge Kanbay, Hüseyin Aycan ve Alpay Başkesen hakem üçlüsünün yönettiği maçta Yeşil-beyazlı ekip, rakibini 2-0’lık skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu. Yeşil-beyazlı ekibi galibiyete taşıyan golleri ise Ümit ve Göksel attı. Lider Salihli Belediyespor bu galibiyetle puanını 37’ye yükseltirken, Poyrazdamlarıspor ise 14 puanda kaldı.
Ramiz Turan Stadı’ndaki karşılaşmayı ise Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve yöneticiler ile sporseverler izledi.
Salihli Belediyespor karşılaşmaya Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amacıyla karşılaşmaya "Dualarımız Mehmetçik’le" yazılı pankart ile çıktı.