Aksaray’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aksaray’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
#Asayiş | İHA
04 May 2023 / Per 12:33
/ 42 Kez Okundu
| |

Aksaray’da uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 2 kişinin uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Kimlikleri belirlenen şahısları Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde teknik ve fiziksel takibe alan jandarma KOM ekipleri, yaklaşık 4 gün yaptığı takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaştı. Bunun üzerine operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri, şahısların ikametine yönelik yaptığı operasyonda 2 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı.
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 25 gram sentetik cannabinoid bonzai, 3 gram metamfetamin ve 4 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.