Kurşun başına isabet etti
Çatışma yaşandığı esnada karşı kafede bulunan iş yeri sahibi Bayram Ali Eren, başına isabet eden kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Başından yaralanan Eren, ambulansla Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadeleri ile çatışmaya karıştığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Çatışma sırasında iş yerine çok sayıda kurşun isabet ettiği görülürken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
"Filmleri aratmayan çatışmanın ortasında kaldık"
Fırıncı Burhan Aslan, “Biz mesai saatlerimiz içerisinde çalışırken, buraya bir grup genç geldi, gençlerin hallerinde tedirginlik vardı. Hallerinden bir şey olacağını anladım. 3-4 dakika sonra araç ile bir grup daha geldi, araçtan inen kişi silah çıkarıp kafede bulunan kişilere sıkmaya başladı. Kafede bulunan grup da silahla karşılık verdi. Bu şekilde 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı. Toplamda 5 kişi çatışmaya dahil oldu, filmleri aratmayan çatışmanın ortasında kaldık” dedi.
"Kafasında kalan kurşun ameliyatla alınacak"
Aslan, “Burası bir iş yeri müşteriler yoktu. O anda biz sağa sola kaçıştık, çok şükür kimseye bir şey olmadı. Karşımızda bulunan esnaf arkadaşımızın kafasına mermi isabet etti, onun dışında bir şey yok. Kafasına mermi isabet eden arkadaşımızın durumu ağır değil. Kafasında bir parça kalmış, sanırım ameliyat olacak. Çatışan grupların arasında yaralanan olmadı” şeklinde konuştu.
Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN