Ataşehir’de yumruklu saldırıya uğrayan demir ustasının ağzına 5 dikiş atıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ataşehir’de yumruklu saldırıya uğrayan demir ustasının ağzına 5 dikiş atıldı
#Asayiş | İHA
28 Oca 2024 / Paz 19:19
/ 2 Kez Okundu
| |

Ataşehir’de demir doğrama atölyesinde 65 yaşındaki ustaya bıçağına bileme yaptıran şahıs, sebepsiz yere yaşlı adama yumruk atıp kaçtı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, yaşlı adamın ağzına 5 dikiş atıldı.

Olay, Ataşehir’de bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir şahıs bıçağını bileylettirmek için demir doğrama atölyesine girdi. Atölyede bulunan demir doğrama ustası Gazi Yılmaz (65), şahsın bıçağını bileyip geri verdi. Şahıs, Yılmaz’a sebepsiz yere yumruk atarak olay yerinden kaçtı. Yaralanan Yılmaz, Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Hastanesine kaldırıldı. Yılmaz’ın ağzına 5 dikiş atılarak, taburcu edildi. Yaşlı adam saldırgandan şikayetçi olurken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Olay anı ise atölyede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

“Bıçağını bileyledim, eline verdiğim anda yumruk attı”
Saldırıya uğrayan Gazi Yılmaz, “Sabah elinde bıçakla geldi ve ’Bıçağımı bileyle’ dedi. Bıçağını bileyleyip eline verdiğim anda, ‘Sen buradaki gençleri neden rahatsız ediyorsun’ dedi ve ağzıma yumruk attı. Ardından hemen kaçtı. Ben de şikayetçi oldum, karakola bildirdim. FSM Hastanesinde dikiş atıldı. Suçum ne? Ben burada millete hizmet ediyorum. Adamın bıçağını bileyledim, yumruğu yedim” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.