Bafra’da silahlı saldırı

Samsun’un Bafra ilçesinde taksi durağında çalışan şahsa silahla ateş ettikten sonra kaçan şüpheli, kısa sürede yakalandı.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Asayiş | İHA
16 Mar 2023 / Per 17:13 |
/ 26 Kez Okundu
| |
Olay, 19 Mayıs Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bindiği ticari taksi ile diş hastanesi yanında bulunan taksi durağına gelen Mahmut Ç., burada araçtan inerek durakta bulunan H.Ö.’ye silahla bir el ateş etti. Kaçan H.Ö.’ye kurşun isabet etmedi. Mahmut Ç. ise kendisini olay yerine getiren ticari taksiye binerek olay yerinden kaçtı.
Kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri caddeyi trafiğe kaparak inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, Mahmut Ç.’yi Sanayi sitesi tren yolunda, olayda kullandığı silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Mahmut Ç.’yi olay yerine getiren taksici de İlçe Emniyet Müdürlüne gelerek ifade verdi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.