Edirne Valisi Sezer kaza bölgesinde incelemelerde bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Edirne Valisi Sezer kaza bölgesinde incelemelerde bulundu
#Asayiş | İHA
10 Eyl 2023 / Paz 17:05
/ 35 Kez Okundu
| |

Edirne’de 2 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı feci kazanın ardından Vali Yunus Sezer, kaza bölgesinde incelemelerde bulundu.

Edirne’de meydana gelen zincirleme trafik kazasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Edirne - Kırklareli yolu Köseömer mevkii üzerinde yol kenarındaki otların yakılmasıyla ortaya çıkan dumanın neden olduğu zincirleme kazanın ardından bölgeye gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, incelemelerde bulundu. Vali Sezer yaptığı açıklamada, "Bugün öğleden sonra 12 aracın karıştığı bir trafik kazası var. Her iki şeritte de aynı anda trafik kazası oluyor. Zannediyorum Edirne istikametine yani bulunduğumuz şeritte bir de örtü yangını var. Oradan dolayı dikkatsizlikten ya da yangının etkisiyle olmuş olabilir. Bunlar öngörü hepsi inceleme sonrasında ortaya çıkacak. 12 tane araç karışmış durumda maalesef bir tane hayatını kaybeden vatandaşımız var. 36 tane de hafif şekilde yaralanan bir şekilde kazadan etkilenenler var. Bir kazazedemizin durumu biraz ağır gözüküyor. Arkadaşlarımız müdahale ettiler, inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun diliyoruz. Gerekli tedbirler alındı. Yaralıların tamamı hastaneye sevk edildi" dedi.
Valinin açıklamasından sonra, hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin hayatını kaybettiği, ölü sayısının 2’ye yükseldiği öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.