Emniyet Genel Müdürü Aktaş: “Tarihimizin en güçlü dönemini yaşıyoruz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Emniyet Genel Müdürü Aktaş: “Tarihimizin en güçlü dönemini yaşıyoruz”
#Asayiş | İHA
29 Ara 2022 / Per 12:41
/ 34 Kez Okundu
| |

Türk Polis Teşkilatının, tarihinin en parlak günlerini yaşadığını söyleyen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, “Sahip olduğumuz çok güçlü teknik altyapı ve fiziki imkanlar, kullandığımız çok güçlü ekipmanlar itibariyle tarihimizin en güçlü dönemini yaşıyoruz” dedi.

81 İl Emniyet Müdürlüğü Personel İstişare Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, atılan kararlı adımların teşkilatta başarılı sonuçlar getirdiğine değinerek şunları dedi:
“Sahip olduğumuz çok güçlü teknik altyapı ve fiziki imkanlar, kullandığımız çok güçlü ekipmanlar itibariyle tarihimizin en güçlü dönemini yaşıyoruz. Bu gücümüzün sahaya yansıması olarak da mücadele ettiğimiz bütün başlıklarda, alanlarda çok iyi neticeleri elde ediyoruz. Hiç şüphesiz ki milletimizin ve devletimizin bize sağladığı bu imkanlar doğrultusunda en üst seviyeden güvenlik hizmetini vermek bizim ve teşkilatımız için hem bir görev hem de bir onurdur. Burada sıcak bir ortamda sizlerin hem teşkilatımızla ilgili hem işleyişlerimizle ilgili hem kendi beklentilerimiz ve taleplerimizle ilgili bir değerlendirmeyi ortaya koyacağız.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.