İki genç kızın öldüğü kazada, araç sürücüsü tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İki genç kızın öldüğü kazada, araç sürücüsü tutuklandı
#Asayiş | İHA
31 Oca 2023 / Sal 11:38
/ 38 Kez Okundu
| |

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Pazar gecesi saat 01.20 de iki genç kızın ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında sürücü Mustafa B., taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edildi.

Olay, 29 Ocak gecesi saat 01.20 de Marmaris Azmak Deresi kenarında Mustafa B.’nin direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle dereye uçması sonucu, aracın arka koltuğunda oturan nişanlısı 27 yaşındaki Öykü Kasımoğlu ve 23 yaşındaki Ceren Ceylan’ın hayatını kaybetmesi ve ön koltukta oturan S.C.’nin hafif yaralanması şeklinde meydana gelmişti.
Kaza gecesi ilçedeki özel bir hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan Mustafa B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Talihsiz genç kızların cenazeleri ise toprağa verilmek üzere ailelerine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza gecesi 3,79 promil alkollü olduğu tespit edilen Mustafa B., daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ve aynı suçu işlediği için de ayrı ceza yazıldığı öğrenildi.
Taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet verme suçundan tutuklanan Mustafa B., cezaevine gönderildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.