Kars polisi 140 saatlik görüntü izledi, hırsızları yakaladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kars polisi 140 saatlik görüntü izledi, hırsızları yakaladı
#Asayiş | İHA
25 Oca 2024 / Per 11:58
/ 0 Kez Okundu
| |

Kars’ta bisiklet hırsızları 140 saatlik görüntü kayıtlarının incelenmesiyle yakalandı.

Kentte yaklaşık 310 bin lira değerinde bisiklet hırsızlığı ile ilgili polis çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nce hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda; depo olarak kullanılan ve bir süredir kontrol edilmeyen bir adreste bulunan yaklaşık 310.000 TL değerinde 60 adet 16 jant -10 adet 24 jant - 2 adet 20 jant bisikletin çalınması olayının aydınlatılması için düğmeye bastı.
Hırsızlık olayıyla ilgili yapılan çalışmada 140 saatlik görüntü kaydı incelendi. Bahse konu hırsızlık olayının şüphelileri Y.C.D. (20) ve C.İ. (22) yakalanarak gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden C.İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Y.C.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ayrıca son 1 haftada meydana gelen 3 farklı evden hırsızlık olayının şüphelisi O.A. (29) polis ekiplerince tespit edilerek yakalandı, Zanlı 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan 1 yıl hapis cezası ile de arandığı tespit edildiğinden dolayı tutuklandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.