Komşu Yunanistan’daki yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Komşu Yunanistan’daki yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor
#Asayiş | İHA
20 Ağu 2023 / Paz 14:37
/ 39 Kez Okundu
| |

Batı Trakya’nın Dedeağaç şehrinin Melia bölgesinde henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın bölgede yayılmaya devam ediyor. Havadan ve karadan müdahale edilin yangın sebebi ile İpsala-Dedeağaç Egnatia yolunda trafik geçici olarak kısıtlandı.

Yunanistan’ın Dedeağaç’ın( Alexandreupoli) Melia bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan acil müdahale devam ediyor. Batı Trakya’nın Dedeağaç (Alexandroupoli) şehrinin Melia bölgesinde henüz sebebi bilinmeyen yangın bölgede yayılmaya devam ediyor. Çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın sebebiyle bölgedeki trafik akışında geçici düzenlemeler yapıldı.

İpsala-Dedeağaç Egnatia yolunda trafik geçici olarak kısıtlandı
Trafikte görüş mesafesinin düşmesiyle İpsala-Dedeağaç Egnatia yolunda trafik geçici olarak kısıtlandı. Çevre köylerin sakinlerinin cep telefonlarına, sivil koruma hattından, yetkililerin yönlendirmelerini takip etmeleri için uyarı mesajı gönderildi. Yetkililerden alınan bilgilere göre, yangın ekinleri ve ağaçları yakıyor ve hiçbir yerleşim bölgesini tehdit etmezken itfaiye ekipleri, 10 araç, 2 uçak, 1 helikopter ve 34 itfaiye eri yangını söndürmek için çalıştığı, bölge çiftçisinin ise traktörleriyle yangınının ilerlememesi için söndürme çalışmalarına yardım ettiği bildirildi. Yangın bölgesindeki vatandaşları tahliye için çok sayıda otobüs gönderildiği öğrenildi.
Yunanistan’daki yangının dumanları Edirne’nin Enez ilçesinde de görülmeye başlandı. Yunanistan Yangının çıkış sebebiyle ilgili Atina’dan bir heyetin olayı yerinde incelemek üzere yola çıktığı öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.