Osmaniye’de bir kişinin öldüğü olayda 2 şüpheli tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmaniye’de bir kişinin öldüğü olayda 2 şüpheli tutuklandı
#Asayiş | İHA
19 Ara 2022 / Pzt 11:06
/ 32 Kez Okundu
| |

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, kullandıkları araçla polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçan ve iki ekip otosuna çarptıktan sonra polisle çıkan çatışmada 1 kişinin öldüğü olayda yakalanan 3 şüpheliden 2’si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kadirli’nin Şehit Mustafa Yağız Mahallesi Taputepesi mevkiinde bulunan polis uygulama noktasına gelen otomobil, polisin ’dur’ ihtarına uymayarak, ekip otosuna çarparak kaçtı. Kaçan otomobil uygulama noktasından 2 kilometre sonra yine bir polis aracına çarptı. Kaza sonrası polisin ihtarına rağmen araçtan inmeyerek silah çıkaran şüphelilere, polis silahla karşılık verdi. Olayda polisin açtığı ateş sonrası O.B.(22), Mesut Savaş (23) ve Sefa Korkulu yaralandı. Bekir Güner ise olayda yara almadan kurtulurken, gözaltına alındı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla ilçede bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Sefa Korkulu yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Araçta yapılan aramada, olayda kullanıldığı belirtilen 1 adet pompalı tüfek ve bir miktar bonzai adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden O.B., Mesut Savaş ve Bekir Güner emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bekir Güner ve Mesut Savaş tutuklanırken diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.