2018 iPhone modelleri bataryalarıyla şaşırtabilir!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
2018 iPhone modelleri bataryalarıyla şaşırtabilir!
10 Ara 2017 / Paz 20:05
/ 979 Kez Okundu
| |

Apple tarafından gelecek yıl sunulması beklenilen 6.5 inç ve 5.8 inç OLED ekranlı iPhone modellerinde iPhone X modelinde de yer alan L şekilli daha güçlü bataryalara yer verileceği iddia ediliyor. Şirket, uzun zamandır talep edilen artırılmış kapasite ve uzatılmış batarya ömrü ile kullanıcıları memnun etmek hedefinde gibi gözüküyor.

2018 model iPhone modelleri bataryalarıyla memnun edecek!
KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, batarya teknolojisinde yapılacak iyileştirmelerin daha fazla kapasite anlamına geldiğinin altını çiziyor. Buna göre, 5.8 inç modelde 2,900 mAh ile 3,000 mAh aralığında bir kapasite beklentisi var. Şu anki amiral gemisi modelde ise 2,716 mAh boyutunda bir bataryanın yer aldığını hatırlatalım. Yani gelecek yıl yaklaşık yüzde 10 oranında bir artış görebiliriz.
Uzun zamandır kapasite konusunda beklenilen artışı sunmayan şirketin yüzde 10 oranında bir artış sağlaması yine yetersiz gözükebilir. Öte yandan şirket, bu artışla daha fazla özelliği dengeleme ve pil ömrünü uzatma planları içerisinde olabilir.

5.8 inç ve 6.5 inç OLED modellerin yanı sıra gelecek yıl için bir de 6.1 inç LCD bir modelden bahsedildiğini not olarak düşelim. Bu modelde ise geleneksel dikdörtgen batarya tasarımının sürdürüleceği ve böylece maliyet artışının önleneceği düşünülüyor. Kısacası bu model daha bütçe dostu olarak karşımıza çıkabilir. Ayrıca metal arka tasarımlı olabilecek bu üründe kablosuz şarja destek de olmayacağı düşünülüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.