4 bin aileye eğitim verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
4 bin aileye eğitim verildi
23 Ara 2022 / Cum 17:13
/ 27 Kez Okundu
| |

DÜZCE(İHA) – Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Aile Okulu Projesinde güçlü aile güçlü çocuklar, güçlü toplum hedefi ile 4 bin aileye ulaşıldı.

Ülkemizde aile değerleri, aile içi iletişim, sosyal, psikolojik ve duygusal gelişim, çevre bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığını önlemeye ilişkin yaklaşımlar, çevre ve iklim farkındalığı, trafik, ilk yardım başta olmak üzere çeşitli alanlarda ailelerin desteklenmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Aile Okulu Projesi" başlatıldı.
Proje dahilinde Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 270 öğretmene eğitici eğitimi verildi. Bu eğitimi alan öğretmenler tarafından ‘Güçlü Aile, Güçlü Çocuklar, Güçlü Toplum’ hedefi ile başlatılan eğitimlerle 4 bin aileye ulaşıldı.
Küresel çağdaki değişimlere bağlı olarak Türk aile yapısının da özünü kaybetmemesi adına yapılacak eğitimlerin önemli rol oynadığı, gençlerin, çocukların anne ve babaların toplum için faydalı bireyler olma gayretini Düzce’de de açığa çıkarmak için Aile Okulu Eğitimleri devam ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.