Ağrı’da okul sporları tenis müsabakaları sonuçlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ağrı’da okul sporları tenis müsabakaları sonuçlandı
12 Şub 2024 / Pzt 20:52
/ 0 Kez Okundu
| |

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları tenis müsabakaları, Spor Kompleksi Kapalı Tenis Kortu’nda yapıldı. Müsabakalara katılan sporcular, kategorilerinde birincilik için ter döktü.

2023-2024 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Kız-Erkek Tenis Müsabakaları, Spor Kompleksi Kapalı Tenis Kortu’nda gerçekleştirildi. Müsabakalara Ağrı’daki çeşitli okullardan 80 sporcu katıldı. Müsabakalar sonucunda Genç Kızlarda Spor Lisesi, Genç Erkeklerde Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi, Yıldız Kızlarda Yavuz Selim Ortaokulu, Yıldız Erkeklerde Yavuz Selim Ortaokulu, Küçük Kızlarda Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Küçük Erkeklerde Yavuz Selim İlköğretim Okulu kategorilerinde birinci olan sporcular, il birinciliği kupasını kazandılar. Dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Şube Müdürü Turan Tunç ve okul idarecileri tarafından verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, müsabakalar sonrası yaptığı açıklamada, "Okul sporları, gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlıyor. Bu kapsamda okul sporlarını her geçen gün daha da yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gençlerimiz, okul sporları sayesinde farklı branşlarda kendilerini geliştirme imkânı buluyor. Bu müsabakalarda dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.