Ahmet Sezer Ortaokulu LGS’de büyük başarı sağladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahmet Sezer Ortaokulu LGS’de büyük başarı sağladı
17 Ağu 2023 / Per 15:41
/ 33 Kez Okundu
| |

Eskişehir Ahmet Sezer Ortaokulu 2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarında büyük bir başarıya imza attı. 500 tam puan alan 3 öğrenci diledikleri liseye kayıt hakkı kazandı.

Sınav sonuçlarına göre Ahmet Sezer Ortaokulu büyük başarı gösterdi. LGS’de 500 tam puan alarak Eskişehir’i de gururlandıran İrem Dicle Cengiz ve Senem Ekin Çelik İstanbul Erkek Lisesi’ni, Metehan Karakaya da Ankara Fen Lisesi’ni kazandı. Ahmet Sezer Ortaokulu’nun başarısı bununla da kalmadı. Okul, İstanbul Çapa Fen Lisesi’ne 1, Fatih Fen Lisesi’ne 24, Mehmet Şengül Fen Lisesi’ne 9, Eskişehir Anadolu Lisesi’ne 23, Borsa İstanbul Fen Lisesi’ne 19, Atatürk Lisesi’ne 12, Sabiha Gökçen Lisesi Uçak Bakım’a 4, Bilişim’e 3, Eti Sosyal Bilimler Lisesi’ne 8, Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi’ne 1 ve Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi’ne de 14 öğrenci göndermeyi başardı.
Ahmet Sezer Ortaokulu Müdürü Kutlay Yılmaz, tüm öğrencileri tebrik ederek sınavda aldıkları puanlarla büyük başarı gösterip seçkin liselere kayıt hakkı kazanan öğrencileri de kutladı. Yılmaz, “Okulumuzun başarısında emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürederiz”dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.