ANAKARİYER tarafından ’Erişim Kampüste’ etkinliği gerçekleştirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ANAKARİYER tarafından ’Erişim Kampüste’ etkinliği gerçekleştirildi
20 Ara 2023 / Çar 15:20
/ 5 Kez Okundu
| |

Anadolu Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (ANAKARİYER) tarafından ’Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri’ çerçevesinde düzenlenen ’Erişim Kampüste’ başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Türkiye İş Bankası kuruluşu olarak 2012’den günümüze bankacılık, sigortacılık ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren Erişim Müşteri Hizmetleri ekibi öğrencilerle bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe ANAKARİYER Müdürü Doç. Dr. Seda Tekeli, Erişim Müşteri Hizmetleri Müşteri Hizmetleri Direktörü Doğan Çitpiş, İnsan Kaynakları Müdürü Mehtap Umur, Satış ve İştirak Operasyonları Müdürü Recep Gökçe Başmak, Kurumsal İletişim ve Sosyal Medya Uzmanı Mesut Saltık, İşe Alım Yönetmeni Karça Coşku Bahçe, Müşteri Hizmetleri Yönetmeni İsmail Ünsal, Eğitim Yönetmeni Sevtap Çolak Şentürk, Ezgi Üstün Dönen Çalışan Deneyimi ve Kariyer Sorumlusu, Gelen Çağrı İş Bankası Takım Lideri Halil Kara ve Gelen Çağrı İş Bankası Müşteri Temsilcisi Cansın Ongun ile birlikte birçok kişi katılım gösterdi.

Etkinlik çerçevesinde Kurumsal İletişim ve Sosyal Medya Uzmanı Mesut Saltık, İnsan Kaynakları Müdürü Mehtap Umur, İşe Alım Yönetmeni Karça Coşku Bahçe, Satış ve İştirak Operasyonları Müdürü Recep Gökçe Başmak kürsüye davet edilerek konuşmalarını gerçekleştirdi. Seminerde konuşmacı olarak bulunan ekip üyelerince Erişim Müşteri Hizmetleri şirketi ve iş hayatına dair önemli ayrıntılar paylaşıldı. Çalışma yaşantısına başlamadan önce yapılması gerekenler, özgeçmiş oluşturma, insan kaynakları ve işe alım departmanlarının öncelikli hedefleri gibi konulara değinilen programda, mezun adayları ve yeni mezunlara yönelik aydınlatıcı bilgiler aktarıldı. Her oturumdan sonra gerçekleştirilen ’Yarışalım Kazanalım’ başlıklı etkinlikle ise salondaki dinleyicilere birbirinden farklı hediyeler verildi.

’Erişim Kampüste’ etkinliğinin sonunda, ANAKARİYER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nihan Vural ve ANAKARİYER Uzmanı Öğr. Gör. Dr. Hande Kaynar tarafından ekip üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.