Antalya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Antalya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği
20 Şub 2024 / Sal 12:20
/ 1 Kez Okundu
| |

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede 80 okula spor malzemesi desteği sağladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geleceğin teminatı çocukları, her alanda desteklemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, okullardan gelen spor malzemesi taleplerine kayıtsız kalmayıp, malzeme desteğinde bulunuyor. Antalyalı çocukların sporla iç içe yetişmesi adına sağlanan destekten şimdiye kadar, Antalya’nın 13 ilçesinden toplam 80 okuldaki öğrenciler faydalandı. Son olarak ise Aksu Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu’na malzeme desteğinde bulunuldu. Spor malzemesi desteği bünyesinde ,okullara; futbol, voleybol, basketbol, tenis ve badminton topları, fileler, tenis ve badminton raketleri, satranç takımı ve basketbol formaları dağıtıldı.
"Çocukla ristediği spor malzemelerine kavuştu"
Antalya Aksu Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ali İhsan Şahin, “Çocukların her türlü spor ve kültürel faaliyetlere katılabilmesi için okul olarak elimizden geleni yapıyoruz. Spor malzemeleri ihtiyacımız için Büyükşehir Belediyesine bir talepte bulunmuştuk. Bize geri dönüş sağladılar ve ihtiyacımız olan malzemeleri okulumuza getirdiler. Çocuklarımız istedikleri malzemelere kavuşmuş oldu. Bu durum hepimizi çok mutlu etti. Okullara böyle yardımlar yapılması çok önemli. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ülkemizin geleceği olan çocuklara destek sağladığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki okullardan gelen başvuruları almaya devam ediyor. Bu şekilde daha fazla okula ve öğrenciye ulaşılması amaçlanıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.