Apple bu sene dört yeni iPhone modeli çıkaracak!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Apple bu sene dört yeni iPhone modeli çıkaracak!
28 Oca 2018 / Paz 18:37
/ 578 Kez Okundu
| |

Dedikodu çarkları tüm hızıyla dönmeye devam ediyor, yeni söylentiler ortaya çıkıyor. Tedarik zincirine dayandırılan bir rapora göre Apple önümüzdeki eylül ayında dört farklı iPhone modeli tanıtabilir.

Çin'den yeni havadisler var. Tedarik zinciri kaynaklarının iddialarına göre Apple bu sene LCD ve OLEDekrana sahip dört farklı iPhone çıkartabilir. Bu telefonlardan ikisinde 5.7 ve 6 inç'lik LCD ekran yer alırken, diğer ikisinde ise 6 ve 6.4 inç'lik OLED ekran bulunacak.

Ayrıca yeni raporda kablosuz şarj desteğiyle birlikte "Üç boyutlu algılama" özelliğinden bahsedilmiş. Fakat üç boyut algılama özelliği tam olarak açıklanmamış. Belki TrueDepth kamerada, belki başka bir çözüm içinde kullanılabilir. Raporda burası eksik bırakılmış.

Sonuç olarak bu iddiaları doğrulamanın herhangi bir yolu yok. Çinli tedarik zinciri kaynaklarına dayandırarak haberi paylaşan DigiTimes'ın sicili iyi, ama eskiden doğru dediği fakat yanlış çıkan bilgiler de paylaşmıştı. Yeni iPhone'larla ilgili gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.