Apple indirimli batarya değişim programı başlattı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Apple indirimli batarya değişim programı başlattı!
01 Oca 2018 / Pzt 17:48
/ 2.858 Kez Okundu
| |

Apple, yavaşlattığı iPhone’lar özür dileyerek pil fiyatlarında indirime gitmişti. Şirket Ocak ayı sonunu beklemeden bugünden itibaren indirimli batarya değişim programı başlattığını açıkladı.

iPhone’lar için indirimli batarya değişim programı başladı!
Apple’ın yaklaşık on gün önce pil performansı düşen iPhone’ları yavaşlattığı ile ilgili yaptığı açıklama kısa sürede büyük tepki görmüştü. Konu ile ilgili davalar açılınca şirket hem kullanıcılardan özür diledi hem de pil fiyatlarında ciddi bir indirime gitti.
Apple, garantisiz cihazlar için indirimli batarya değişiminin Ocak ayı sonlarından başlayarak 2018 yılı boyunca geçerli olacağını açıklamıştı. Şirket dün konu ile ilgili bir açıklama daha yaptı. Bu açıklama ile birlikte iPhone için indirimli batarya değişim programı başlamış oldu.

İndirimli batarya değişim programı hangi cihazları kapsıyor?
Programın başlamasıyla ile birlikte yoğunluk yaşanacağı için kullanıcıların bataryalarını ne zaman değiştirebileceklerini öğrenmek için öncelikle Apple Destek ile görüşmeleri gerekiyor. Apple’ın başlattığı program yalnızca iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPhone SE‘yi kapsıyor.
iPad’lerin performansı düşürülmediği için programa dahil edilmedi. Yukarıda ismi geçen cihazların sadece batarya sağlığı kötü durumda olanlar indirimli değişimden yararlanacak. Telefonunuzun durumu Apple tarafından onaylandıktan sonra pil değişimi yapılabilecek.

Telefonunuzun batarya performansını bilgisayarınıza kuracağınız uygulamalar ile öğrenebilirsiniz. Ancak en sağlıklı olanı Apple Destek ile irtibata geçerek telefonunuzun durumu hakkında tanı koydurmaktır.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.