BAÜN Teknoloji Transfer Ofisi ilk etkinliğini yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BAÜN Teknoloji Transfer Ofisi ilk etkinliğini yaptı
28 Şub 2023 / Sal 18:16
/ 41 Kez Okundu
| |

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ilk etkinliğini yaptı.

“Farkındalık, tanıtım, bilgilendirme ve eğitim hizmetleri”ni içeren Modül 1 dahilinde ilk etkinlik gerçekleştirildi. Genellikle Mühendislik Fakültesi öğretim elemanlarının oluşturduğu akademisyenlere yönelik gerçekleştirilen tanıtım ve bilgilendirme toplantısında Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl tarafından katılımcılara ofis faaliyetleri ve süreçler hakkında bilgi verildi. Ayrıca Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Esra Tokay, katılımcılara TTO hakkında bilgi verdi.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, TTO’nun ilk tanıtım toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, akademisyenlerin daha fazla katma değer üretmesi için kendilerine yeterince değer ve imkan verilmesi gerektiğini belirtti. TTO’ların düşüncenin olgunlaşmasına zemin oluşturmak için kurulan yapılar olduğunu vurgulayan Rektör Oğurlu, etkinliğe olan ilgileri dolayısıyla da katılımcılara ve TTO ekibine teşekkür etti.
Toplantı soru cevap bölümü ile sona ererken, Modül 1 çalışmalarının üniversitede diğer birimlerin katılımlarıyla devam edeceği belirtildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.