BEÜ’lü Korkmaz, Katar’daki dünya şampiyonasına katılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BEÜ’lü Korkmaz, Katar’daki dünya şampiyonasına katılacak
29 Şub 2024 / Per 12:40
/ 1 Kez Okundu
| |

Bitlis Eren Üniversitesinin (BEÜ) başarılı öğrencisi Gamze Korkmaz, UNILIG Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansıyla dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde eğitimine devam eden Korkmaz, 45 kilo kategorisinde elde ettiği şampiyonlukla göz doldurdu. Katar’da düzenlenecek olan Muaythai Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonası’na katılacak sporcular arasına giren Korkmaz’a BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Elmastaş, Korkmaz’ın bu başarısının tüm üniversite camiasını gururlandırdığını ve uluslararası arenada üniversiteyi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını dile getirdi.
Ziyarette Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Hazar, Muay Thai Milli Takım Koordinatörü Ömer Uğur, İl Temsilcisi Halis Ölgen, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Güven Orak ve üniversitenin spor uzmanı Muhammed Can Kurtkan da hazır bulundu. Heyet, Gamze Korkmaz’a desteklerini sunarak şampiyonada başarılar diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.