Bilsoft ile yazılım destekte kişiselleştirilmiş çözümler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bilsoft ile yazılım destekte kişiselleştirilmiş çözümler
21 Eyl 2023 / Per 09:51
/ 20 Kez Okundu
| |

Bilsoft Yazılım Yazılım Destek Müdürü Mehmet Barış Aydın, hızla değişen iş dünyasına ayak uydurmak ve rekabet avantajını sürdürmek için müşteri ihtiyaçlarını karşılamanın önemini vurgulayarak, "Her firmanın farklı ihtiyaçlarına bulunmaktadır. Bu nedenle farklı özelliklerde yazılım destek hizmetleri sunuyoruz. İşletmenizin gereksinimlerini anlayarak, size özel bir destek planı yapılandırması oluşturarak ihtiyacı olan hizmete en kısa sürede ulaşmasını hedeflemekteyiz" dedi.

Yazılım destek hizmetlerinin sadece sorun giderme ve güncellemeden ibaret olmadığını söyleyen Bilsoft Yazılım Yazılım Destek Müdürü Mehmet Barış Aydın, "Bilsoft Yazılım olarak, işletmelerin ihtiyaçlarına özel kişiselleştirilmiş çözümler sunarak işletmelere rekabet avantajı sağlıyoruz. Her firmanın farklı ihtiyaçlarına bulunmaktadır. Bu nedenle farklı özelliklerde yazılım destek hizmetleri sunuyoruz. İşletmenizin gereksinimlerini anlayarak, size özel bir destek planı yapılandırması oluşturarak ihtiyacı olan hizmete en kısa sürede ulaşmasını hedeflemekteyiz. Firmalar için muhasebe programında işlemlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde ilerlemesi çok önemlidir. Muhasebe işlemlerini dilediğiniz yerden takip ederken, dilediğiniz zaman uzman teknik ekip personellerine ulaşmak zaman kaybını engeller ve iş süreçlerinizi daha verimli hale getirir" dedi.
Yazılım dünyasının sürekli olarak değiştiğine dikkat çeken Aydın, "Yazılımınızı güncel tutmak ve güvenlik açıklarını kapatmak için düzenli güncellemeler sunarken işletmenizin verilerini ve bilgilerini güvende tutmak hayati önem taşır. Bilsoft Yazılım olarak 2005’ten beri ihtiyaca uygun destek planları, özelleştirilmiş entegrasyonlar, hızlı sorun giderme ve güvenlik önlemleri ile işletmenizin yazılım ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.