Bulanık’ta “Yerli Malı Haftası” kutlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bulanık’ta “Yerli Malı Haftası” kutlandı
15 Ara 2023 / Cum 10:29
/ 3 Kez Okundu
| |

Muş’un Bulanık ilçesindeki Turgut Özal Ortaokulunda “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında etkinlik düzenlendi.

Hafta çerçevesinde öğrenciler yerli malı kullanma, bilinçli ve tutumlu olma davranışı kazanmaları için etkinlik düzenlendi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turgut Özal Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Vedat Balıkçı, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı kutladıklarını belirterek, “Türkiye’nin her yerinde kutlandığı gibi biz bu etkinleri düzenlemeye karar verdik. Sağ olsun velilerimiz ve öğrencilerimiz çok emek harcadılar. Öğrencilerimize ve özellikle velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Turgut Özal Ortaokulu Müdürü Kamuran Aydın da yerli malının öneminin öğrencilere anlatılması için her sınıfın kendi bünyesinde etkinlik düzenlediğini söyleyerek, “Öğrencilerimiz evlerinden getirdikleri yiyeceklerle yerli malı standı açarak, diğer sınıflardaki arkadaşlarına haftanın önemini anlatıyorlar ve ikramlarda bulunuyorlar. Özellikle kendi evlerinde yapmış oldukları doğal yiyeceklerle bu tür etkinliklerin eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesine de katkısı büyüktür" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.