Çameli Belediyesinin ‘Sınav-Kart’ projesi gençlerin yüzü güldürdü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çameli Belediyesinin ‘Sınav-Kart’ projesi gençlerin yüzü güldürdü
29 Ara 2023 / Cum 10:19
/ 2 Kez Okundu
| |

Denizli Çameli Belediyesi gençlerin sınavlara verimli çalışması için destek vermeye devam ediyor. Her öğrencinin eşit eğitim almasını sağlamak ve eğitim alanındaki bütün ihtiyaçları giderecek olan Tek Uzaktan Eğitim Merkezi projesi tanıtıldı.


Çameli Belediyesi tarafından hazırlanan Tek Uzaktan Eğitim Merkezi projesini tanıtmak için Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi Mustafa Ergenay Konferans salonunda etkinlik düzenlendi. Sınav-Kart uygulamasına dair bilgilendirme sunumunda yapıldığı toplantıya Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sınav-Kart Bilgilendirmesi sunumundan ardından öğrencilere Sınav-Kart takdim edildi. Teslimin sonrasında öğrenciler bilgisayar laboratuvarında sisteme giriş yaparak deneme kullanımı sağladı ve sistemle ilgili soruları iletildi.

Çameli Belediye Başkanı Arslan, gençlerin eğitimlerine destek sunmak, eğitimde fırsat eşliği sağlamak, her öğrencinin eşit eğitim almasını sağlayacak ve eğitim alanındaki bütün ihtiyaçları karşılamak için yapılan Online Eğitim Sistemi’yle Sınav-Kart konferansı katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Başkan Arslan, "Çameli Belediyesi olarak hazırladığımız bu projede, online eğitim sistemi üzerinden giriş yapılacak sistem öğrencilerimizin öğrenme karakterlerine, seviyelerine, sınava kalan sürede zamanı değerlendirmesine ve verimli çalışmasına yardımcı olacak. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yarınların teminatı olan gençlerin eğitimlerine destek sunmak, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, sosyo-ekonomik şartlarda etkilenmeksizin her öğrencinin eşit eğitim almasını sağlamak ve eğitim alanındaki bütün ihtiyaçları karşılamak için desteklerimiz devam edecek" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.