Cizre Milli Eğitim Şube Müdürü Gayirinal, evde eğitim alan öğrencilerle buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cizre Milli Eğitim Şube Müdürü Gayirinal, evde eğitim alan öğrencilerle buluştu
22 Ara 2023 / Cum 12:49
/ 3 Kez Okundu
| |

Şırnak’ın Cizre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlit Gayirinal, evde eğitim alan öğrencileri ikametlerinde ziyaret edip aldıkları eğitim ile ilgili bilgi aldı.

Cizre’de farklı sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyecek durumdaki çocuklar, evde eğitim hizmetinden yararlanmaya devam ediyor. Cizre’de ’Evde Eğitim Hizmetleri’ çerçevesinde okula gidemeyen öğrencilerin eğitimden mahrum olmaması için öğretmenler tarafından evde eğitim veriliyor. Cizre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlit Gayirinal, öğrencileri evlerinde ziyaret edip, velileri ile bilgi alışverişinde bulundu.
Öğrenciler ile ikametlerinde bir araya gelen Gayirinal, özel eğitim ihtiyacı olan tüm çocuklara gerek kaynaştırma, bütünleştirme gerek evde eğitim gerekse özel eğitim okullarında eğitim vererek eğitimde fırsat eşitliği çerçevesinde her türlü eğitimi vermeye devam ettiklerini kaydetti. Gayirinal,”Özel eğitim ihtiyacı olan çocuklarımızın yaşamlarını kolaylaştıran ve onlara ilham kaynağı olup eğitimlerinde özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.