Dikkat! o özellik Ocak ayında kaldırılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dikkat! o özellik Ocak ayında kaldırılıyor
17 Ara 2015 / Per 08:39
/ 1.029 Kez Okundu
| |

Bugüne kadar Facebook uygulamasını kullanarak faydalabildiğimiz fotoğraf senkronizasyon özelliği 10 Ocak tarihi itibariyle uygulamadan kaldırılıyor. Artık Moments isimli uygulamayı indirerek bu işlemi yapabileceksiniz.

Faceb o ok, daha & ouml;nce m obil uygulamasından mesajlaşma birimini ayırmış ve bunu Messenger uygulamasına taşımıştı. Kullanıcıları Messenger kullanmaya iten Faceb o ok, bu hamlesiyle de d oğal olarak, neredeyse m obil Faceb o ok kullanıcısı kadar ek indirme sayısı elde etmişti. Şimdi de bunu f ot oğraf senkr onizasy on m odülüne taşıyan Faceb o ok, bu geçişi 10 Ocak'ta gerçekleştirecek.

Bundan birkaç sene & ouml;nce aktif olan ve m obil uygulamaya dahil edilen f ot oğraf senkr onizasy onu & ouml;zelliği, cep telef onundaki galeride yer alan f ot oğrafları ot omatik olarak Faceb o ok'la eşitlemeye yarıy or.

Bu & ouml;zelliği kullanan Faceb o ok kullanıcıları, 10 Ocak'tan itibaren M oments uygulamasına taşınmak z orunda kalacak. TechCrunch'ın rap oruna g& ouml;re, 10 Ocak'tan itibaren f ot oğraf senkr onizasy onunu M oments uygulaması ile sağlanacak.

M oments uygulaması, şu anda m obil cihazlar için indirilebiliy or.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.