DPÜ’de İLTEM bilgilendirme toplantısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
DPÜ’de İLTEM bilgilendirme toplantısı
03 Şub 2024 / Cmt 11:11
/ 0 Kez Okundu
| |

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ? İleri Teknolojiler Tasarım Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (İLTEM) tarafından düzenlenen ve Ekim 2023 itibariyle İLTEM bünyesinde yürütülen süreç ve iyileştirmelere dair detaylı bilgi paylaşımının yapıldığı İLTEM bilgilendirme toplantılarının ilki Fen Edebiyat Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Orman Murat Kalfa, İLTEM Müdürü Prof. Dr. Güray Kara katıldı.
İLTEM Müdürü Prof. Dr. Güray Kaya’nın gerçekleştirdiği sunum sayesinde katılımcı öğretim üyeleri, İLTEM bünyesinde yürütülen analiz süreçleri (iş akış), otomasyon sistemi, tahakkuk (faturalandırma, kaynak aktarımı), merkez bünyesinde gerçekleştirilecek eğitimler ve benzeri işleyişlere dair ayrıntıları soru cevap şeklinde öğrenme imkanına sahip oldu.
Katılımcıların görüş, istek ve önerilerine de yer verilen toplantı, Prof. Dr. Kaya’nın teşekkür ve temennileri ile sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.