Dünyanın gözü Apple'ın yarınki etkinliğinde! İşte ilk kez görücüye çıkacak ürünlerin listesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dünyanın gözü Apple'ın yarınki etkinliğinde! İşte ilk kez görücüye çıkacak ürünlerin listesi
#Bilim ve Teknoloji | Haber Merkezi
11 Eyl 2023 / Pzt 18:34
/ 761 Kez Okundu
| |

Dünya nefesini tuttu ve Apple'ın yarın düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı yeni ürünlere kilitlendi. Apple'ın yarınki lansmanında iPhone 15 ailesinin üyeleri iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ilk kez görücüye çıkacak.

Apple'ın yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliğe sadece bir gün kaldı. Tüm Apple hayranlarının heyecanla beklediği 12 Eylül 2023 tarihli etkinliğe saatler kala tekrar bir hafızalarımızı tazeleyelim isterseniz. Apple 12 Eylül yani yarın hangi ürünleri tanıtacak? İşte detayları ile Apple'ın tanıtacağı ürünlerin tam listesi karşınızda.

İŞTE APPLE'IN TANITACAĞI YENİ ÜRÜNLERİN LİSTESİ

12 Eylül 2023 Apple'ın tanıtacağı ürünler tam liste! Sizler için detayları ile birlikte Apple'ın yarın tanıtımını yapacağı ürünleri listeledik.

1- iPhone

En başta en çok merak edileni vererek başlayalım istedik. Apple'ın merakla beklenen yeni serisi iPhone 15 tanıtımı yarın yapılacak. iPhone 14 serisi ile değişen birçok yeni özelliğin gelişmiş hallerini göreceğimiz iPhone 15 serisi birçok kullanıcıyı heyecanlandırıyor. iPhone 15 ailesi üyeleri ise şöyle olacak:

iPhone 15
iPhone 15 Plus
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro Max


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.