EBYÜ Engelli Öğrenci Biriminden Rektör Levent’e ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
EBYÜ Engelli Öğrenci Biriminden Rektör Levent’e ziyaret
29 Ara 2023 / Cum 12:35
/ 1 Kez Okundu
| |

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Engelli Öğrenci Birimi, Rektör Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt, Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Budak ve öğrenciler, üniversite içindeki engelli öğrenci destek çalışmalarını ve elde edilen başarıları paylaştılar. Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencisi Abdullah Yılmaz’ın İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde elde ettiği Türkiye üçüncülüğü sonrasında Rektör Levent öğrenciyi tebrik etti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim gören yüzde 80 görme engelli öğrenci Enes Arslan ise kendi hayatından yola çıkarak yazdığı kitabı Rektör Levent’e takdim etti.
Rektör Prof. Dr. Akın Levent, “Engelli öğrencilerimizin spordan sanata elde ettiği bu başarıları gerçekten çok önemsiyorum. Bu tür etkileşimler, üniversite içindeki birlik ve dayanışmayı güçlendirmekte ve öğrencilerin yeteneklerini desteklemeye yönelik olumlu bir atmosfer oluşturmaktadır. Engelli Öğrenci Birimi’mizi de öğrencilerimize gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.