EÜ Ailesi’nden YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a coşkulu karşılama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
EÜ Ailesi’nden YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a coşkulu karşılama
21 Kas 2023 / Sal 11:03
/ 1 Kez Okundu
| |

Ege Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olan “Araştırma Üniversiteleri Toplantısı” öncesi Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı Egeli öğrenciler, idari ve akademik çalışanlar rektörlük bahçesinde coşkuyla karşıladı.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın yanı sıra araştırma üniversiteleri rektörleri, EÜ üst yönetimi, EÜ Senato Üyelerinin de hazır bulunduğu karşılama sırasında Ege Üniversitesi ailesinin mensuplarına seslenen YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar “Ege Üniversitesinde üçüncü kez bulunmaktan dolayı çok memnunum. Burada olmak, sizlerle birlikte bulunmak çok kıymetli. Ege Üniversitesi, ülkemizin en kıymetli, güzide üniversitelerinden bir tanesi. Son yıllarda Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak ve ekibinin gayretleriyle Ege Üniversitesinin gerek Türkiye’de, gerekse uluslararası arenada adından daha fazla söz ettirdiğini belirtmek isterim. Başarılarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Biz YÖK olarak bilhassa akademik üretkenlik ve yayın performansı konusunda gayret sarf eden bütün üniversitelerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Bu sıcak karşılamanda da anlıyoruz ki Ege Üniversitesinde okuyan öğrenciler mutlular. Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.
EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’ı ve araştırma üniversitelerimizin rektörlerini ağırlamaktan onur duyuyoruz. YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar Hocamızı çeşitli vesilelerle üçüncü kez üniversitemizi ziyaret etmesinden ve verdikleri destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.