Facebook Messengerda hayalet mesaj dönemi!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Facebook Messengerda hayalet mesaj dönemi!
14 Kas 2015 / Cmt 12:33
/ 1.070 Kez Okundu
| |

Snapchatin en önemli özelliği Messengera da geldi!

Son verilere göre küresel çapta 700 milyon kullanıcısı ile WhatsApp'ın hemen gerisinde dünyanın en popüler ikinci anlık mesajlaşma yazılımı olan Facebook Messenger'a oldukça önemli bir özellik geldi.
Pilot uygulama dahilinde ilk olarak Fransa'da mobil platform üzerinde kullanılmaya başlanan yenilik dahilinde artık kullanıcılar süre kısıtlamalı mesaj gönderebilecekler. Yani aynı Snapchat'te olduğu gibi gönderdiğimiz mesaj belirli bir süre sonra kendi kendine veritabanından silinecek. Bildiğimiz gibi Snapchat'i Snapchat yapan bu çekirdek özelliği idi ki Messenger'a da oldukça önemli bir ek fayda sağlayacağı kesin.
Bu özellikten yararlanmak için yapmamız gereken şey mobil uygulamanın sağ üst köşesindeki kum saati simgesine tıklamaktan ibaret. Buna basmamızın ertesinde dediğimiz gibi 1 saat içerisinde mesaj kendi kendine silinecek. Dilersek de özelliği kapatıp eskisi gibi standart kalıcı mesajlar gönderebileceğiz.
 
Dediğimiz gibi ilk olarak Fransa'da kullanılmaya başlanan özelliğin kısa süre içerisinde diğer bölgelerde de aktif hale getirilmesi bekleniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.