Güvenli ulaşım için otobüsler sürekli denetleniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Güvenli ulaşım için otobüsler sürekli denetleniyor
17 Ağu 2023 / Per 15:04
/ 39 Kez Okundu
| |

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların daha güvenli, konforlu ve hijyenik bir ortamda seyahat edebilmeleri için yetki ve sorumluluğu çerçevesinde kendi envanterine ait siyah plakalı toplu taşıma araçlarını sefere çıkmadan önce denetliyor.

MUTTAŞ bünyesinde istihdam edilen Lojistik Destek Personeli ile toplu taşıma hizmetlerinde görevlendirilen otobüslerin sefere çıkmadan önce tüm teknik ve fiziki kontrolleri (far, lastik basıncı, mekanik vb. kontroller) yapılıyor. Bu kontrollerle otobüslerde seyahat esnasında arıza risklerinin en aza indirilmesi güvenli ve vatandaşların mağdur olmayacağı bir yolculuk sağlanması hedefliyor.
Bunun yanı sıra araçların temizlik ve hijyen kontrolleri gerçekleştirilirken vatandaşların daha temiz ortamda seyahat etmeleri sağlanıyor.
Güvenli ulaşım için yapılan çalışmalar çerçevesinde toplu taşıma araç sürücülerinin tüm belgelerinin günlük olup olmadığı denetlenerek hızlı, güvenli sonuç veren cihazlar ile alkol oranını nefes yolu ile tespit ediliyor. İl genelinde toplu taşıma hizmetlerinden faydalanan vatandaşların huzurlu, güven, emniyetli ve konforlu bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmalar devam ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.