İl Müdürü Çay’dan Destekleme ve Yerleştirme kurslarına ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İl Müdürü Çay’dan Destekleme ve Yerleştirme kurslarına ziyaret
27 Tem, 2023 / Per 15:33
/ 21 Kez Okundu
| |

Muğla Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları çerçevesinde okullarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

3 Temmuz’da başlayan 2023 yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları (DYK) ve yaz okulları, tüm hızıyla devam ediyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, açılan DYK ve yaz okullarında tatillerini verimli bir şekilde değerlendirme imkânı buluyorlar.
İl Müdürü Emre Çay, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarını yerinde incelemek üzere Menteşe Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi. Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü eşliğinde sınıfları ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay, yapılan çalışmalar hakkında öğretmen ve okul yöneticilerinden bilgi alarak özverili çalışmalarından dolayı her birini tebrik etti.
Öğrencilerin yaz dönemi olmasına rağmen yüksek katılımından ve gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Çay, yaz tatili döneminin verimli geçmesi adına bu kursların büyük önem taşıdığını belirtti. Öğrencilere çalışmalarında başarılar dileyen Çay, kurslarda verilen eğitimin hem okul derslerinde hem de merkezi sınavlarda başarı seviyesini artırdığını vurguladı.
İl Müdürü Çay okul öncesi eğitim kurumlarında devam eden Yaz okulu faaliyetlerini yerinde inceledi. Eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden anaokullarını ziyaret eden Çay, sınıflarda, okul öncesi öğrencileriyle bir araya geldi, öğrencilerle sohbet etti.
3 Temmuz 2023’te başlayan yaz dönemi DYK ve yaz kursları 2 aylık sürenin ardından 1 Eylül’de tamamlanacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.