İlkler Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nda kapalı oyun alanı açılışı yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlkler Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nda kapalı oyun alanı açılışı yapıldı
29 Şub 2024 / Per 09:56
/ 1 Kez Okundu
| |

Hareketli yaşam ve sportif faaliyetler projesi çerçevesinde Afyonkarahisar Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Anaokulunda en büyük ve en donanımlı kapalı oyun alanının açılışı yapıldı.

Açılışa, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, okul müdürü Murat Diktaş, idareci, öğretmen ve velilerle katıldı. Hareketli yaşam ve sportif faaliyetler projesi kapsamında okul bahçesine çizimi profesyonel ekiplerce yapılan geleneksel çocuk oyunları alanında öğrencilerle oyunlar oynadı. Öğrenci ve çalışan sağlığını koruma amacıyla yaptırılan revir ziyaretinde bulundu. Anaokulu, bir ve ikinci sınıfların güvenle oyun oynadığı, eğlendiği Afyonkarahisar’ın en büyük ve en donanımlı kapalı oyun alanının açılışı yapıldı. Okul sporları halk oyunları il yarışmasında minikler dalında il birincisi olan Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Kız Halk Oyunları ekibine madalya töreni yapıldı, öğrencilerle birlikte pasta kesildi.
Okul Müdürü Murat Diktaş, “Öğrencilerimizi ve antrenörümüzü halk oyunları il birinciliğinden dolayı kutluyorum, emeklerine sağlık. Akademik açıdan başarılı, hayat boyu yaşamdan keyif alan ve mutlu nesiller yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında. Bunun için bahçemizi güzelleştiriyoruz, oyun alanları oluşturuyoruz, revir hizmetimiz var. İdareci arkadaşlarıma, öğretmenlerime, velilerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum’’ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.