Instagram hikayelere yazı modu özelliği geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Instagram hikayelere yazı modu özelliği geldi
02 Şub 2018 / Cum 18:06
/ 287 Kez Okundu
| |

Instagram Hikayeler bölümü için yaptığı yatırımlarına devam ediyor. Kısa bir süre önce yayınlanan güncellemeyle bu alanı daha da renklendiren sosyal medya devi, son olarak ise görüntülü görüşme ve gönderi zamanlama sistemleriyle beraber gündeme gelmişti.

Yayınlanan bu yeni güncellemelerin özellikleri konusunda da detaylı bilgilendirmeler yapmıştı. Şimdi ise uygulamanın yeni bir güncelleme daha aldığı açıklandı. Yine hikayeler bölümü için gelen güncellemenin ise bu kez sistemi biraz daha değiştireceğini göreceğiz. Öyle ki yeni güncellemeyle beraber uygulamaya yazı paylaşımı özelliği gelecek.

Kullanıcılar doğrudan Instagram Hikayeler bölümünü kullanarak bu alan üzerinden tıpkı fotoğraf paylaşır gibi yazı paylaşabilecek. Bir nevi duvar yazısı olarak gösterilebilecek olan yeni özellik sayesinde bir nevi özlü söz dizisi oluşturmak mümkün olacak. Sadece yazılarla hazırlanmış bir hikaye paylaşılabilecek. Yazılarla paylaşılan hikayeler içinde yine düzenlemeler yapılabilecek. Başta yazılar düzenlenebilecek. Yazılar için fon değişiklikleri, renk değişiklikleri, desen değişiklikleri gibi birçok özellik değiştirilebilecek.
Parlak, neon, fosforlu görünümde de yazılar hazırlamak mümkün olacak. Yeni özellikle beraber çıkartmalar kısmında da bazı yeni eklentiler olduğunu göreceğiz. Bu eklentilerle beraber tüm çıkartmalarında Instagram Hikayeler yazı paylaşımlarında kullanılabileceğini de hatırlatalım. Bunun için bir sınırlama yok. Tıpkı standart hikayeler paylaşımlarında olduğu gibi yazı paylaşımlarında da tüm düzenlemeleri yapabileceksiniz.

Yeni güncelleme sonrasında gelecek olan bu özellikleri kullanmak için ise bir süre daha beklemek gerekebilir. Öyle ki güncelleme yeni duyuruldu ve yeni dağıtılmaya başlandı. Instagram Hikayeler yazı paylaşımları için yeni özelliğin birkaç gün içerisinde gelmesi bekleniyor.

Bu özelliği almayan kullanıcıların güncellemeleri kontrol etmesi gerekecek. Hemen hemen her bölümü için yeni güncellemeler alan uygulamanın, bundan sonraki dönemde daha ne gibi değişiklikler alacağı da merak konusu. 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.