Instagram son görülme özelliği nasıl kapatılır?

Instagram’ın güncellemeyle gelen özelliği kullanıcıların en son ne zaman sosyal ağa bağlandıklarını diğer kişilere gösteriyor ve bu özellik otomatik olarak devreye alındı.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21 Oca 2018 / Paz 20:26 |
/ 2.006 Kez Okundu
| |

Sosyal medya platformu Instagram, "görüldü" özelliğini iOS ve Android kullanıcılarına sunmaya başladı. Neyse ki, sosyal ağ en son ne zaman Instagram'a girdiğinizi direct üzerinden mesajlaştığınız kişilere gösteriyor. Instagram uygulamasını en son açtığınız zaman, Instagram'ın mesajlaşma ekranında görünüyor.

Ancak isterseniz bu Instagram'da son görülmeyi tamamen kapatmanız mümkün.

Profil sayfanıza gidip, oradan dişli çarkı ikonuna sahip Ayarlar tuşuna dokunmanız gerekiyor. Bu tuşu Profili Düzenle'nin hemen yanında bulabilirsiniz. Bu menünün içerisinde "Aktivite Durumunu Göster" isimli bir seçenek göreceksiniz.

Bu özelliği kapattığınzda, diğer insanlar Instagram'e en son ne zaman girdiğinizi ya da o an çevrimiçi olup olmadığınızı göremeyecek. Ancak ne yazık ki siz de diğer insanların son görülme tarihlerini göremeyeceksiniz.



Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.