Instagram yeniliklere doymuyor! İki önemli özellik daha...

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Instagram yeniliklere doymuyor! İki önemli özellik daha...
17 Kas 2017 / Cum 18:28
/ 1.122 Kez Okundu
| |

Dünyanın en popüler video ve fotoğraf paylaşım sitesi olan Instagram’da artık hikayeleri sadece masa üstünde paylaşabilme zorunluluğu ortadan kalktı. Kullanıcılar artık Instagram web sitesi üzerinde de hikaye paylaşabilme ve gönderi kaydedebilme imkanı elde edebilecek.

Instagram yeniliklerinin ardı arkası kesilmiyor. Instagram, platformuna her geçen yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Instagram kullanıcılarını oldukça tatmin edecek 2 yeni özellik daha eklendi. Instagram, masa üstü versiyonu için iki yeni özelliğini kullanıcılara duyurdu. Buna göre, kullanıcılar artık Instagram web sitesi üzerinden, yani instagram.com adresine giriş yaparak da hikaye oluşturma ve beğendiği gönderileri kaydetme olanağı bulabilecek.

Kullanıcılar, masa üstünde Instagram akışının sol üst köşesindeki kamera ikonuna tıklayarak kütüphaneden görsel seçilip hikaye olarak paylaşılabilecek. Bununla birlikte hikayeye metin eklenebilecek ve metni rengi değiştirilebilecek.

Aynı zamanda kullanıcılar instagram.com'da diledikleri gönderileri kaydedebilecek ve sayfanın sağ üst köşesindeki yer işaretleri (bookmark) ikonundan bu gönderileri tekrar görebilecek.

INSTAGRAM'DA İKİ YENİ ÖZELLİK NE ZAMAN GELİYOR?

Bu özellikler önümüzdeki haftalarda Instagram'da tüm kullanıcılarla buluşturulacak.
INSTAGRAM'DA İKİ YENİ ÖZELLİK NASIL KULLANILACAK?

Instagram’da artık kışınızın sol üst tarafına eklenen kamera ikonuna tıklayıp bir fotoğraf çekmeniz ya da kütüphanenizden bir fotoğraf seçmeniz mümkün. Ek olarak, metin ekleyip ve metin rengini değiştirebiliyorsunuz. Daha sonra tekrar göz atmak istediğiniz gönderiler içinse uygulamada olduğu gibi mobil web üzerinden de gönderi kaydetme özelliğini kullanabileceksiniz. Sayfanın sağ üst köşesindeki Kaydedilenler ikonu ile kaydetmiş olduğunuz gönderilere bakabiliyorsunuz



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.