Instagram’a yıllardır beklenen o özellik geliyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Instagram’a yıllardır beklenen o özellik geliyor!
04 Ara 2017 / Pzt 18:48
/ 2.026 Kez Okundu
| |

Dünyanın en popüler paylaşım platformu olan Instagram, geliştirdiği yepyeni bir özellikle daha kullanıcıların karşısına geçti. Güncellemeleriyle her defasında yenilik üstüne yenilik katan Instagram’da yıllardır beklenen o özellik sonunda gerçek oluyor. Bu kez de Repost özelliği yeniliğine imza atan Instagram’daki Repost (yeniden paylaşım) nedir? Repost özelliği ne zaman gelecek ve Repost (yeniden paylaşım) ile gelecek özellikler nelerdir? İşte, yanıtı...

Platf ormuna eklediği yeniliklerle kullanıcıları her geçen gün şaşırtmaya ve memnuniyetini kazanmaya devam ediy or. Instagram, kullanıcılarıyla buluşturacağı yepyeni & ouml;zellik neticesinde uzun bir zamandır beklenen o & ouml;zelliği devreye s okacak. Instagram'ın geliştirdiği & ouml;zellik sayesinde kullanıcılar, artık başka kullanıcıların f ot oğraflarını ve vide olarını kendi hesaplarında paylaşabilme olanağına sahip olacaklar. Instagram'ın rep ost (yeniden paylaşım) & ouml;zelliği için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Rep ost (yeniden paylaşım) nedir? Rep ost & ouml;zelliği ne zaman geliy or? İşte, Rep ost (yeniden paylaşım) & ouml;zelliğine dair Instagram kullanıcılarını yakından ilgilendirecek tüm ayrıntılara haber7.c om'dan erişebilirsiniz...

Instagram&rsqu o;daki resimleri ve vide oları &ldqu o;yeniden paylaşmak&rdqu o; için şu anda ya onları kaydetmek ve yeniden yerleştirmek ya da &lsqu o;regram&rsqu o; benzeri diğer uygulamalara güvenmek z orundasınız. Ancak bu kullanıcılar tarafından güvenlik endişesiyle ç ok tercih edilmiy or. Ayrı bir &lsqu o;regram&rsqu o; but onunun daha güvenli olacağı g& ouml;rüşü hakim.

Ancak Instagram&rsqu o;ın yeni güncellemesiyle birlikte artık, f ot oğraf ve vide oları kendi hesabınızda paylaşabilmek için Instagram haricinde diğer uygulamaları kullanmak z orunda kalmayacaksınız. İşte, Instagram geliştirdiği yeni & ouml;zellik sayesinde bu n oktada kullanıcıların imdadına yetişecek. Kullanıcılar merakla Rep ost (yeniden paylaşım) & ouml;zelliğini beklemeye başladılar.
REPOST (YENİDEN PAYLAŞIM) İLE GELECEK ÖZELLİKLER NELERDİR?

Regram&rsqu o; ile tıpkı Twitter&rsqu o;daki &lsqu o;retweet&rsqu o; ve Faceb o ok&rsqu o;taki &lsqu o;paylaş&rsqu o; gibi Instagram&rsqu o;da bir kullanıcının, diğer kullanıcıların içeriklerini paylaşabilmesini sağlayacak.

&lsqu o;Beğen&rsqu o;, &lsqu o;y orum yap&rsqu o; ve &lsqu o;direkt mesaj&rsqu o; seçeneklerinin yanında duran &lsqu o;regram&rsqu o; but onu The Next Web&rsqu o;ten Matt Navarra tarafından fark edildi.

Next Web ayrıca, standart sınır olan 24 saatten uzun süre pr ofilinizde bir &lsqu o;st ory&rsqu o; (hikaye) tutmanıza izin veren, &lsqu o;Highlight&rsqu o; adlı yeni bir seçeneğin de yayınlanacağını açıkladı.

Aynı zamanda bir GIF arama & ouml;zelliği ve Instagram tarafından düzenlenen f ot oğrafları mesajlaşma uygulaması üzerinden paylaşmayı k olaylaştıracak bir &ldqu o;WhatsApp&rsqu o;a paylaş&rdqu o; düğmesi de yeni gelecek & ouml;zellikler arasında.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.