Isparta’da sağlık çalışanları üniversite öğrencileri için burs kampanyası başlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Isparta’da sağlık çalışanları üniversite öğrencileri için burs kampanyası başlattı
06 Ara 2023 / Çar 13:22
/ 4 Kez Okundu
| |

Isparta Şehir Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları, Isparta Yardım Gönüllüleri Derneği adı altında buluşarak ‘Sizlerleyiz’ projesi başlattı. Proje kapsamında 150 üniversite öğrencisine burs verilecek.

Kahramanmaraş’ta Şubat ayında meydana gelen ve birçok kenti etkileyen deprem felaketinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları bir araya gelerek Isparta Yardım Gönüllüleri ismi altında bir grup oluşturmuş Isparta’ya gelen depremzedeler için yardımlarda bulunmuşlardı. Aynı gönüllü grubu şimdi de ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine destek için yola çıktı. Sağlık çalışanları ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine destek verebilmek adına Isparta Yardım Gönüllüleri Derneği adı altında bir oluşum başlattı. Dernek, ‘Sizlerleyiz’ projesi ile şartları taşıyan 150 üniversite öğrencisine burs verecek.
Dernek tarafından üniversite öğrencilerine burs verebilmek için bağış kampanyası başlatılırken, Isparta’daki birçok kurum ve kuruluşun projeye destek verdiği bildirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.