Kaymakam Özçelik, okul müdürleriyle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Özçelik, okul müdürleriyle bir araya geldi
16 Şub 2024 / Cum 09:07
/ 0 Kez Okundu
| |

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, bir araya geldiği okul müdürlerinden eğitim öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik projelere ağırlık vermelerini istedi.

Kaymakam Özçelik başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cemil Tarhan’ın da katılımıyla okul müdürleriyle bir toplantı yapıldı. Öğretmenevi toplantı salonunda 2023-2024 eğitim öğretim yarıyılının tamamlanması amacıyla düzenlenen toplantıda Kaymakam Özçelik, eğitim öğretimdeki genel durum, öğretmen ve sınıf başına düşen öğrenci sayıları, proje sayıları, sosyal sorumluluk projeleri, okulların eğitime yönelik problemleri, ihtiyaçları hakkında öneri ve taleplerle ilgili bilgi aldı.
Bu tür toplantıların yıl içerisinde de devamının geleceğini belirten Kaymakam Özçelik, “Okul müdürlerimizden eğitim öğretim kalitemizin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini ve okul müdürlerimizin de ayrıca okullarımızda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını istiyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.