KMÜ Rektörü Mehmet Gavgalı: “Öğretmenler geleceği şekillendiren insanlardır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
KMÜ Rektörü Mehmet Gavgalı: “Öğretmenler geleceği şekillendiren insanlardır”
14 Ara 2023 / Per 12:22
/ 3 Kez Okundu
| |

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Eğitim Fakültesi tarafından organize edilen “Öğretmenler Geleceği Şekillendiren Eller” programı Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk konuşmayı yapan Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cihat Abdioğlu, öğretmenlerin geleceği şekillendiren en önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirtti. Prof. Dr. Cihat Abdioğlu, “Fakültemizin değerli öğretim elemanları geleceğin öğretmenlerini yetiştirmek için büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Sadece derslerle değil, aynı zamanda öğrencilerin hayatlarına dokunarak, onları yönlendirerek, öğrenmeye olan tutku ve isteklerini artırarak öğretmen adayı arkadaşlarımıza birer rehber olmaktadırlar” dedi.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı ise, öğretmenlerin çocukları, dolayısıyla da geleceği şekillendiren insanlar olduğunu belirtti. KMÜ Eğitim Fakültesinde öğrenim hayatlarını sürdüren geleceğin öğretmenlerine seslenen Rektör Gavgalı, “Çok önemli bir mesleğe adım atmak için buradasınız. Bizler sizleri çok seviyoruz. Sizlerin en iyi eğitimi almanızı istiyoruz. Bunun için tüm imkânlarımızı seferber ederek dur durak bilmeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Program fakülte öğrencilerinin şiir ve müzik dinletisiyle sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.