Kütahya OSB’de ’Afet farkındalık eğitimi’ düzenlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya OSB’de ’Afet farkındalık eğitimi’ düzenlendi
12 Şub 2024 / Pzt 11:09
/ 0 Kez Okundu
| |

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eğitim akademisi OSB Akademi, bölgedeki yatırımcılara ve TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yetkilileri tarafından ’Afet farkındalık eğitimi’ düzenledi.

Eğitim, Kütahya OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşti ve yoğun bir katılımla karşılandı. Katılımcılar arasında iş insanları, sanayiciler, çalışanlar ve öğrenciler bulunurken, eğitim boyunca afetin genel tanımı, afet öncesi ve sonrası alınması gereken önlemler hakkında detaylı bilgiler verildi.
Eğitimde konuşmacı olarak yer alan AFAD yetkilileri Erdal Bölük ve Bahar Selçukoğlu, afetlerin çeşitleri, nedenleri ve etkileri hakkında kapsamlı bilgiler aktardılar. Ayrıca, afet öncesi risk analizi yapılması, afet sırasında doğru davranış biçimleri, tahliye prosedürleri ve afet sonrası ilk yardım uygulamaları gibi konularda da detaylı bilgilendirme yapıldı.
Katılımcılar, eğitim sonunda soru-cevap bölümünde merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldular ve aldıkları bilgilerle afetlerle mücadele konusunda daha bilinçli hale geldiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.