Kütahya’dan Hakkari’ye kardeşlik köprüsü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya’dan Hakkari’ye kardeşlik köprüsü
14 Ara 2023 / Per 15:32
/ 12 Kez Okundu
| |

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in vesilesiyle Kütahya Tavşanlı’dan yola çıkan hayır derneği, Akçalı ve Bay köylerinde toplam 300 öğrenciye bot ve mont hediye etti.

Vali Çelik, Bay Köyü İlk ve Ortaokulundaki öğrencilere yönelik düzenlenen hediye paketlerinin dağıtım programına katıldı. Burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden ve onlara bol bol kitap okumaları yönünde nasihatlerde bulunan Vali Çelik, daha sonra öğrencilerine hediyelerini teslim etti. Burada konuşan Vali Çelik, “Her yıl ülke içerisinde geleneksel hale getirdiğimiz hediyeleşme ve yardımlaşma duygusunu, ilimiz eğitimi için de sürdürüyoruz. Daha önceleri Şemdinli ilçemize yaptıkları desteği, merkeze bağlı köy okullarımızdaki öğrencilerimize de sunarak onlara bot ve mont hediye ettiler. Sıcak gönüllerini ve kalplerini bize açtılar. Biz önemli bir medeniyetin unsurlarıyız. Geçmişteki o kadim değerlerimizi, kardeşliğimizi ve sevgimizi paylaşabiliyorsak, o zaman biz ahlakımızın, vicdanımızın sesini dinlemiş olabiliriz. İşte o sesi dinlemek için buradayız. Bu çocuklarımız, ne zorluklarla hayata tutunma noktasındalar, anne babalar hangi fedakârlıklarla çocuklarını okutuyor, bunu hissetmeliyiz. Eminim ki bu çocuklar, ileride çok güzel işler yapacak ve ülkemizin geleceğinde önemli rol oynayarak geleceğe ışık tutacaklardır. Ben tekrardan hayırsever derneğimize şükranlarımı sunuyorum. Çok güzel hediyelerle ilimize gelmişler. Varolsunlar. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Vali Çelik’e plaket takdiminde bulunan dernek yöneticileri ise Hakkari’deki çocuklara destek olma fırsatı sundukları için Vali Ali Çelik’e şükranlarını ilettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.