Memnuniyet anketleri değerlendirme sunumu yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Memnuniyet anketleri değerlendirme sunumu yapıldı
26 Eyl 2023 / Sal 08:20
/ 18 Kez Okundu
| |

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi üst yönetimine Kalite Koordinatörlüğü tarafından memnuniyet anketleri değerlendirme sunumu yapıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi iç paydaşlarına (öğrenci, akademik ve idari personel) uygulanan 2022-2023 bahar dönemi memnuniyet anketlerinin genel ve birim bazlı değerlendirme toplantısı Kalite Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirildi.
Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak ve Genel Sekreter Vekili Metin Uğurtürk’ün katıldığı toplantıda, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi M. Kürşat Öksüz tarafından sunum yapıldı. Toplantıda, Kalite Koordinatörlüğü Uzman Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Ayran, Öğr. Gör. Nursel Kuyrukluyıldız, Öğr. Gör. Nilgün Nursu Tekay ve Öğr. Gör. Y. Volkan Baysal yer aldı.
Toplantıda anket sonuçlarından elde edilen geri bildirimler doğrultusunda akademik ve idari personeller ile öğrencilerin beklentileri ve yapılacak olan iyileştirme faaliyetleri görüşüldü. Açık uçlu sorulara verilen cevaplar anonim olarak raporlanarak Üniversitemiz Üst Yönetime iletildi. İyileştirme çalışmalarının anket sonuçlarına olumlu yansıdığı tespit edildi. Birim odaklı anket sonuçlarına göre yapılması gereken iyileştirme çalışmalarının ilgili birimlere iletildiği ifade edildi.
Rektör Levent, anket sonuçlarını ayrıntılı bir şekilde inceleyerek yapılması gereken iyileştirmeler hususunda üst yönetimle istişarede bulundu. Rektör Levent ayrıca kalite konusunda yapılan çalışmalar ve hazırlanan sunum için Kalite Koordinatörlüğüne teşekkürlerini ileterek başarılarının devamını diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.