Mithat Paşa Ortaokulu’nda ‘Yıldız- Oktay Çıldır Sinema Salonu’ açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mithat Paşa Ortaokulu’nda ‘Yıldız- Oktay Çıldır Sinema Salonu’ açıldı
22 Ara 2023 / Cum 13:35
/ 1 Kez Okundu
| |

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde Mithat Paşa Ortaokulu’nda ‘Yıldız-Oktay Çıldır Sinema Salonu’ düzenlenen törenle açıldı.

Kurdele kesimi ile başlayan açılış programına: Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, hayırsever iş İnsanı Cemil Çıldır, daire amirleri ve öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici açılışta yaptığı konuşmasında, "Sinema salonu, eğitime katkıda bulunacaktır’’ dedi.
Okul Müdürü Emrullah Hurma açılışta yaptığı konuşmasında, "Okulumuzun amacı; öğrencilerimizin çok yönlü gelişimi için etkin öğrenme ortamları oluşturarak onların mutlu olmalarını, kendilerine ve başkalarına saygı duyarak büyümelerini, sadece akademik başarıyla kalmayarak sanat, spor, müzik gibi sosyal alanlarda da kendilerini geliştirmelerini hedeflemektedir. Tüm bunları gerçekleştirmek için teknoloji çok önemli bir araç. İş insanı Cemil Çıldır’ın destekleriyle okulumuzda açılan sinema salonumuzla birlikte bu ortamlara bir yenisini daha ekliyoruz’’ dedi.
Kısa film gösterimi ile devam eden programın ardından Kaymakam Bilici tarafından iş insanı Cemil Çıldır’a teşekkür plaketi takdim edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.