Muğla Menteşe’den Rize Ardeşen’e uzanan gönül köprüsü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muğla Menteşe’den Rize Ardeşen’e uzanan gönül köprüsü
15 Ara 2023 / Cum 10:45
/ 2 Kez Okundu
| |

Menteşe İlçesi Yenice İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü, yerli Malı Haftası etkinliklerini Muğla sınırlarının da ötesine taşıdı.


Menteşe İlçesi Yenice İlkokulu-Ortaokulu Müdürlüğü, Rize Ardeşen Merkez Fatih İlkokulu’na, Muğla’da yetişen ve yapılan ürünlerden özenle hazırlanmış bir koli gönderildi. Rize Ardeşen Merkez Fatih İlkokulu Müdürlüğü de öğrencilere yörelerinde yetişen ürünlerden oluşan koliyi Yenice İlkokulu-Ortaokuluna gönderdi. İçinde Rize’nin olmazsa olmaz çayı, fındığı, cennet hurması ve yöresel ürünler gönderildi.

Rize Ardeşen Merkez Fatih İlkokulu Müdürlüğü ayrıca Yenice İlkokulu-Ortaokulu ismini vererek okula gelen ürünlerden oluşan stand kuruldu. Yerli malı etkinlikleri çerçevesinde ürünler öğrencilere tanıtıldı.

Menteşe İlçesi Yenice İlkokulu-Ortaokulu Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada” Yapılan etkinlikle öğrencilerimiz Rize’yi görüp gezmiş kadar olduklarını, paylaşmanın ve ülkemizin diğer ucunda olsa da orada arkadaşları olduğunu bilmelerinin güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Daha nice "gönül köprüsü" kurmak dileğiyle. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz “dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.