Oğuzeli MYO öğrencilerine dış ticaret konferansı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oğuzeli MYO öğrencilerine dış ticaret konferansı
22 Ara 2022 / Per 10:52
/ 37 Kez Okundu
| |

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Muhasebe ve Lojistik bölümü öğrencilerine Doç. Dr. Aslı Özpolat koordinatörlüğünde Dış Ticaret Uzmanı İpek Tezel’in katılımları ile uluslararası ticarette ödeme şekilleri ve sektör uygulamaları konulu konferans düzenlendi.

Etkinliğin açılışında konuşan GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Prof. Dr. Memet Şahin, bu tür etkinlikler öğrenciler için faydalı olduğunu belirtti. Prof. Dr. Memet Şahin, “Öğrencilerimizin mesleki yetkinliklerinin arttırılmasına çok önem veriyoruz. Bunun için sık sık alanları ile ilgili sunumlar ve konferanslar düzenliyoruz. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin çalışma hayatına katılabilmeleri meslek yüksekokulumuzun en büyük hedeflerinden biridir.” şeklinde konuştu.
Doç. Dr. Aslı Özpolat ise, “ Öğrencilerimizin teorik eğitimin yanı sıra mesleki tecrübesi olan kişilerle bir araya gelmeleri bizim için çok önemli bir husus. Böylelikle onları, piyasa şartlarından ve uygulamalardan bilgi sahibi olmalarını sağlayarak mezun ediyoruz” diye konuştu.
Konferansta sektör tecrübelerini paylaşan Dış Ticaret Uzmanı İpek Tezel konuşmasında dış ticaret alanında çalışma yapabilmek için sahip olunması gereken yeterlilikleri ve uluslararası ödeme şekilleri gibi konulara değindi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.