Okul birincilerine Kur’an-ı Kerim hediye edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Okul birincilerine Kur’an-ı Kerim hediye edildi
18 Oca 2024 / Per 10:25
/ 6 Kez Okundu
| |

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde düzenlenen ’Mübarek üç ayların önemi ve Kudüs’ konulu seminerin sonunda ilk dönem karnelerine göre 5 ve 6. sınıflarda birinci olan öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Cuma günü yarıyıl tatiline girecek olan okullar etkinliklere devam ediyor. Sarıgöl Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu da okul bünyesinde Sarıgöl İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ve ilçe vaizi Fazilet Harmankaya’nın konuşmacı olarak katıldığı ’Mübarek üç ayların önemi ve Kudüs’ konulu seminerin sonunda ilk dönem karnelerine göre 5 ve 6. sınıflarda birinci olan öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye etti. Kur’an-ı Kerimleri Sarıgöl İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ve ilçe vaizi Fazilet Harmankaya tarafından takdim edildi.
Törenin okul bünyesinde yapıldığını ifade eden Sarıgöl Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Veysel Çetin, "İlçe müftümüz Üsema Anlağan ve vaiz Fazilet Harmankaya tarafından öğrencilerimize üç ayların Fazileti ve Kudüs konulu seminer verildi. Seminer sonunda ilçe müftümüz Üsame Anlağan ve vaiz Fazilet Harmankaya tarafından birinci dönemin birincisi olan 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim hediye edildi." dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.